Zeebaarsfilet in paneer met pasta

  

juni 23, 2015

  • Aantal: 4 personen

Ingrediënten

Benodigdheden voor 4 personen:

4 filets zeebaars

1 citroen

2 tenen knoflook

6 blaadjes basilicum

6 eetl. broodkruim

250 g. tagliatelle

4 eetl. verse pesto (pijboompitten, knoflook, basilicum, olijfolie en

2 eieren

olijfolie

Bereidingswijze

Voorbereiding:

Verse pesto draaien van de daarachter opgesomde ingrediënten.

Bereidingswijze:

Marineer de visfilets met citroenrasp en sap en gehakte knoflook en basilicum.

Breng ruim water met een scheutje olijfolie en zout aan de kook. Kook de tagliatelle beetgaar, giet af en maak aan met olijfolie.

Kluts de eieren, wentel de visfilets aan de filetkant door het ei, daarna door het broodkruim.

Verhit ruim olie in een anti-aanbakpan, bak de zeebaars krokant aan de paneerkant, daarna aan de huidkant.

Maak de pasta aan met pesto, leg op schaal en serveer daarop de gebakken zeebaars.

00:00