zeebaarsfilet met mosterdglazuur
zeebaarsfilet met mosterdglazuur

Zeebaarsfilet van de BBQ met mosterdglazuur

  

september 2, 2014

Dit is een korte beschrijving!

  • Voorbereiding: 15 min.
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • 15 min.

    15 min.

    30 min.

  • Aantal: 4 personen

Ingrediënten

Benodigdheden voor 4 personen:

4 zeebaarsfilets

2 eetlepels olijfolie

1 volle theelepel mosterd

1 eetlepel citroensap

Bosje dille

1 theelepel basterdsuiker

Bereidingswijze

Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng de olijfolie met de mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker. Bestrijk de vis licht met dit mengsel. Leg de vis met de huidzijde op het rooster van de barbecue of gebruik een grillpan. Rooster de zeebaars 12-15 minuten afhankelijk van de dikte en bestrijk deze tijdens het roosteren met mosterdglazuur. Leg als de zeebaars te donker wordt een stukje aluminiumfolie onder de vis op het rooster. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.

00:00